Noutati

Anca Nuta – UniCredit Tiriac Bank

Director Identitate si Comunicare UniCredit Tiriac Bank

Anca Nuta coordoneaza activitatile de comunicare, evenimente si parteneriate corporate, brand management & corporate marketing si corporate sustainability. Lucreaza de aproape 10 ani in cadrul bancii, coordonand evenimentele si parteneriatele corporate ale institutiei financiare si implicandu-se cu precadere in dezvoltarea si implementarea programelor de CSR si corporate sustainability.
De-a lungul anilor de activitate, Anca a coordonat proiecte importante de CSR si corporate sustainability precum “Cicloteque”, “PAVILION – Center for Contemporary Art & Culture”, “Gift Matching”, “Colt Verde”, “Concursul de Debut literar UniCredit” si a supervizat derularea parteneriatelor cu evenimente culturale de prestigiu cum ar fi Bienala de Arta Contemporana, Festivalul de film Anonimul sau Festivalul George Enescu. In 2010 a lansat impreuna cu echipa de marketing a bancii “Cardul pentru fapte bune”, primul card de afinitate social din Romania in parteneriat cu Unicef, pentru beneficiul direct al maternitatilor din Romania. Din 2009 coordoneaza comunicarea parteneriatului UniCredit cu UEFA Champions League in Romania, iar din 2010 este membru al board-ului PAVILION – Center for Contemporary Art & Culture.

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*