Important

Angela Cristina Galeta – Vodafone Romania

Senior Project Manager CSR Vodafone Romania

Elaboreaza strategia de CSR, gestioneaza bugetul anual de CSR, coordoneaza si implementeaza programele de CSR ale companiei.

Este Senior Project Manager Corporate Responsibility la Vodafone Romania din iulie 2005. A coordonat proiecte importante de CSR precum “Parteneriat pentru viata: Vodafone – SMURD”, “Salvamont si Salvamar”, “Solutia de Telemedicina pentru SMURD”, “O sansa pentru viata”, “Litoral curat”, “O viata poate depinde de tine!”, realizate in parteneriat cu ONG-uri de renume.

A implementat programe proprii Vodafone precum “Programul de reciclare a telefoanelor mobile” si “Programul de colectare selectiva a hartiei si PET-urilor din sediile Vodafone”.

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*