Important

Maria Besnea – OMV Petrom SA

Social Affairs Expert OMV Petrom S.A.

Maria Besnea este responsabila de voluntariatul corporativ, implicarea ONG-urilor si activitatile de comunicare de CSR ale OMV Petrom SA

Ea este in prezent responsabil pentru toate activitatile de PR si media legate de proiecte de CSR in Petrom, programele de voluntariat, relatia ONG-urile  si activitatile de raportare. S-a alaturat echipei Petrom in 2008, ca intern la echipa de CSR si a obtinut pozitia de Social Affairs Expert  dupa 2 ani.

In 2010, ea a obtinut un Master in Securitate Nationala de la Universitatea Nationala de Aparare din Bucuresti. In 2005 a inceput Facultatea de Stiinte Politice de la Universitatea din București.

In 2012 a fost selectata de catre Institutul Aspen sa se alature “Young Leaders Program”.

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*