Important

Bucurii pentru copii la Crosul Padurii Copiilor 2017

Crosul Padurii Copiilor te ajuta sa-ti recapeti energia dupa zilele caniculare de vara. Ne bucuram de toamna si sarbatorim apropierea sezonului de plantari in prima zi a evenimentului, cu ateliere educationale pentru copii si activitati reconfortante pentru adulti.

Ce poti face la Cros impreuna cu copiii:

  1. Cursa de 1 km pentru familii. O intrecere distractiva in care veti imbunatati spiritul de echipa al familiei. E un mod placut si sanatos de a implica pe toata lumea intr-o activitate, de la bunic la pitic. La cursa familiei premiem cea mai numeroasa familie, cu cel mai tanar si cel mai varstnic participant.
  2. Proba de stat in iarba. Daca cei mici au prins deja obiceiul de a sta cu nasul in smartphone sau tableta, ii puteti convinge sa renunte temporar la ele pentru o proba relaxanta si amuzanta. Veti renunta impreuna la gadgdeturi pentru o jumatate de ora ca sa va bucurati de aerul proaspat din parc.

Ce pot face cei mici la Cros:

  1. Cursele pentru copii. 500 sau 1000 de metri de epuizare a energiei. Va urma un somn profund si o seara linistita pentru parinti. Mai mult, cursele sunt o metoda buna de a le starni copiilor interesul pentru sport.
  2. Regasirea Copilariei. Indiferent de probele sportive la care participati, va puteti alatura apoi jocurilor si atelierelor de reciclare creativa. Copiii isi vor explora creativitatea si vor invata cum pot proteja natura inconjuratoare.

Activitatile pentru copii si familie sunt programate pe 30 septembrie in Ploiesti si 7 octombrie in capitala. Rezervati inca de pe acum un weekend de miscare si relaxare in natura, inscrieti-va aici!

Crosul Padurii Copiilor este un eveniment de fundraising, marca Padurea Copiilor, pentru impadurirea sudului tarii. Pentru al doilea an consecutiv evenimentul este sprijinit de Kaufland, ca parte a campaniei sale “Traieste fresh!”. Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe pagina de Facebook sau pe site www.crosulpadurii.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*