Important

Raport Dezvoltare Durabila OMV Petrom SA 2012

Raportul de CSR al OMV Petrom SA privind activitatea din perioada 01.01.2012 – 21.12.2012.

Acesta este al doilea raport local de CSR al companiei.

Raportul este impartit in 7 capitole principale, in concordanta cu prioritatile de sustenabilitate ale organizatiei. Acestea sunt:

  1. Sanatate, Siguranta si Securitate,
  2. Managementul mediului,
  3. Drepturile omului,
  4. Diversitate si Resurse umane,
  5. Implicarea partilor interesate si Relatia cu comunitatea,
  6. Conformitate ai Etica in afaceri,
  7. Sisteme si politici de management.

Documentul auto-declara ca respecta cerintele ghidului GRI 3.1 si ale Suplimentului pentru Industria de petrol si gaze (SIPG). Acesta este primul raport in care Petrom realizeaza raportare in sistem GRI. Compania a declarat ca nu a luat in calcul un nivel de conformitate GRI (A, B sau C), ci s-a ghidat dupa cerintele urmatoarei versiuni a framework-ului – GRI G4.

Raportarea acopera date din cadrul operatiunilor Petrom desfasurate in tari precum Romania, Republica Moldova, Serbia, Bulgaria si Kazakhstan si includ activitatile segmentelor operationale Explorare si Productie (E&P), Gaze si Energie (G&E) si Rafinare si Marketing (R&M). Datele sunt consolidate la nivelul Grupului Petrom.

Analizeaza raportul:

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*