Important

Raport anual de dezvoltare sustenabila al Siveco Romania 2012

Raportul de CSR al Siveco Romania privind activitatea de CSR desfasurata in intreg anul 2012.

Acesta este cel de-al cincilea raport de CSR al companiei. Detaliaza activitatile din anul 2012 si a fost publicat in 9 octombrie 2013.

Documentul nu precizeaza ce metodologie a folosit pentru raportare, insa nu este realizat pe formatul GRI.
Din nou, ca si la materialele din anii anterior, este folosita ca grila principiile UNGC si raportarea activitatatii de CSR pe baza celor 10 principii.

Este de remarcat calitatea grafica a materialului si forma cat mai accesibila a informatiilor prezentate.

Calitatea informatiilor ramane discutabila, fiind tratate destul de mult comerciale ale afacerii, decat activitatea in domeniul CSR.

Raportul companiei contine 10 capitole in care sunt analizate programele de mediu, de civism corporatist, calitate, etica in afaceri, beneficiile sociale ale produselor si tintele de dezvoltare, precum si un istoric al actiunilor sociale desfasurate in perioada 2002-2012.

Ramane de apreciat regularitatea raportului.

Analizeaza raportul:

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*