Important

Raport anual de sustenabilitate al Siveco Romania 2013

Raportul de CSR al Siveco Romania privind activitatea de CSR desfasurata in perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2013

Acesta este cel de-al saselea raport de CSR al companiei. Detaliaza activitatile din intreg anul 2013 si a fost publicat in noiembrie 2014. Din nou, organizatia a schimbat titlul raportului, devenind unul de sustenabilitate, pentru a reflecta schimbarile la nivelul documentului.

Incepand cu acest an, raportul de sustenabilitate, aflat la editia a VI-a, respecta un numar semnificativ din cerintele si indicatorii prevazuti in standardele GRI G4, fiind primul raport de CSR al companiei care urmeaza metodologia GRI. Ca si in anii anteriori, sunt folosite si principiile UNGC si raportarea activitatatii de CSR pe baza celor 10 principii.

Este si primul raport al companiei care are o analiza a materialitatii. Pentru ca a aderat la metodologia GRI, raportul este versiunea cea mai completa de pana acum, iar datele culese sunt net superioare, fata de cele prezentate in rapoartele din anii anteriori.

Una dintre calitatile principale ale activitatii de CSR a companiei este constanta in a publica rapoarte de CSR anual si imbunatatirea documentelor de la an la an.

Analizeaza raportul:

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*