Important

Raport CSR Orange Romania 2005

Este interesant insa ca la aceasta editie, raportul a beneficiat de o declaratie de verificare indepenta din partea Ernst&Young. Este al treilea raport de CSR publicat vreodata in Romania si deja a fost verificat independent.

Raportul de CSR al Orange Romania privind activitatea din anul 2005.

Acesta este al treilea raport local de CSR al companiei. Pentru al treilea an consecutiv, Orange Romania este singurul actor economic din Romania care alege sa publice un raport de CSR despre activitatea locala.

Raportul nu mentioneaza respectarea unui standard sau model international de raportare in CSR, dar la final exista un link catre site-ul GlobalRepoting.org.

Este interesant insa ca la aceasta editie, raportul a beneficiat de o declaratie de verificare indepenta din partea Ernst&Young dupa o metodologie proprie. Este al treilea raport de CSR publicat vreodata in Romania si deja a fost verificat independent.

Analizeaza raportul:

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*