Important

Raport CSR OTP Bank Romania 2010

Documentul arata o imbunatatire clare a capacitatii de raportare a bancii comparativ cu anii anteriori. Se vad imbunatatiri majore privind transparenta informatiilor si la nivelul modalitatilor prin care compania urmareste sa faca continutul raportului mai usor de parcurs de catre stakeholderi.

Raportul de CSR al OTP Bank Romania privind activitatea din anul 2010.

Acesta este al treilea raport local de CSR al companiei si cel de-al doilea care foloseste ghidului de raportare GRI G3.

Documentul arata o imbunatatire clare a capacitatii de raportare a bancii comparativ cu anii anteriori. Se vad imbunatatiri majore privind transparenta informatiilor si la nivelul modalitatilor prin care compania urmareste sa faca continutul raportului mai usor de parcurs de catre stakeholderi.  Raportul contine un index al indicatorilor GRI G3 si toate celelalte dovezi care ne fac sa credem ca ghidul de raportare a fost folosit corect.

Din pacate, si aceasta a treia editie acesta este publicat doar in limba engleza. Versiunea in limba romana nu este publica, iar acest lucru ingreuneaza accesul stakeholderilor locali ai companiei la informatii.

Analizeaza raportul:

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*