Important

Raport CSR Provident Financial Romania 2010

Raportul de CSR al Provident Financial Romania privind activitatea de CSR desfasurata in anul 2010.

Acesta este cel de-al doilea raport de CSR al companiei. Detaliaza activitatile din intreg anul 2010 si a fost publicat in mai 2011.

Raportul acopera aspecte semnificative legate de performanta economica, sociala, de mediu si in piata a Provident Financial Romania.

Acest raport este mult mai bun decat primul publicat de companie, oferind o gama mai larga de informatii si mai in amanunt. Este usor de inteles si de citit, analizand aspecte legate de principalii stakeholderi identificati de companie; angajati, clienti.

Nici in acest raport nu apare nici o metodologie folosita pentru raportarea activitatilor.

Din pacate constanta raportarii nu a fost respectata, avand in vedere ca apare la doi ani dupa primul.

Insa ceea ce este semnificativ de mentionat este ca acesta este si ultimul raport publicat de companie, din 2010, nemaifiind analizate in nici un raport activitatile de CSR ale Provident.

Analizeaza raportul:

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*