Important

Raport CSR Raiffeisen Bank Romania 2010

Raiffeisen Bank Romania a fost un deschizator de drumuri in piata locala de raportare. Acesta este primul raport din Romania care ia in considerare standardul de raportare GRI si este realizat de o echipa compusa exclusiv din romani.

Raportul de CSR al Raiffeisen Bank Romania privind activitatea din anul 2010.

Raiffeisen Bank Romania a fost un deschizator de drumuri in piata locala de raportare. Acesta este primul raport din Romania care ia in considerare standardul de raportare GRI si este realizat de o echipa formata exclusiv din romani. OTP Bank Romania a publicat cu un an mai devreme un raport care respecta indicatiile GRI G3, dar proiectul a fost realizat in parteneriat cu o echipa de consultanti externi din Ungaria.

Analizeaza raportul:

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*