Important

Raport CSR Romradiatoare SA 2012

Acesta este al doilea raport de progres publicat de companie in calitatea de participant in programul UN Global Compact. El acopera toate cele 4 domenii ale principiilor UN Global Compact.

Raportul de CSR al Romradiatoare SA privind activitatea din anul 2012.

Acesta este al doilea raport de progres publicat de companie in calitatea de participant in programul UN Global Compact. El acopera toate cele 4 domenii ale principiilor Global Compact. Drepturile Omului, Dreptul la Munca, Mediu si Lupta Anti-coruptie pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2012.

Din pacate, la fel ca si in cazul primului raport, si acesta este publicat doar in limba engleza. Versiunea in limba romana nu este publica, iar acest lucru ingreuneaza accesul stakeholderilor locali ai companiei la informatii. Mai mult decat atat, pe site-ul web al companiei raportul nu este nici macar postat in sectiunea in limba romana.

Analizeaza raportul:

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*