Important

Raport CSR Romradiatoare SA 2014

Raportul de CSR al Romradiatoare SA privind activitatea din perioada februarie 2014 – februarie 2015.

Acesta este al patrulea raport de CSR al companiei. Detaliaza activitatile din perioada februarie 2014 – februarie 2015 si a fost publicat in 28 februarie 2015.

Acesta este al patrulea raport de progres publicat de companie in calitatea de participant in programul UN Global Compact. Din pacate, la fel ca si in cazul celorlalte rapoarte, si acesta este publicat doar in limba engleza.

El acopera toate cele 4 domenii ale principiilor Global Compact: Drepturile Omului, Dreptul la Munca, Mediu si Lupta Anti-coruptie.

Din pacate, acesta este publicat doar in limba engleza. Versiunea in limba romana nu este publica, iar acest lucru ingreuneaza accesul stakeholderilor locali ai companiei la informatii. Mai mult decat atat, pe site-ul web al companiei raportul nu este nici macar postat in sectiunea in limba romana.

Raportul lasa de dorit la nivelul graficii si este si destul de greoi in exprimare si nu foarte lizibil.

Ramane de apreciat, in schimb, continuitatea raportarii si mentinerea la un nivel satisfacator al datelor prezentate.

Analizeaza raportul:

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*