Important

Raport de dezvoltare durabila Auchan Romania 2012

Raportul de CSR al Auchan Romania privind activitatea de CSR desfasurata in anul 2012

Acesta este primul raport de CSR al companiei. Detaliaza activitatile din anul 2012 si a fost publicat in 10 mai 2013.

Metodologia folosita urmeaza oarecum principiile UNGC, avand in vedere ca la nivel global compania mama este membru UNGC.

Raportul sintetizeaza principalele actiuni si proiecte realizate de catre retailerul francez in Romania, in cadrul politicii de responsabilitate sociala si de mediu, construita pe 4 mari axe: angajator responsabil, relatii echilibrate si durabile cu partenerii si clientii Auchan, protejarea mediul inconjurator si dezvoltarea proiectelor de solidaritate sociala.

Este mai mult un rezumat al actiunilor intreprinse in anul 2012, avand in vedere ca nu se poate numi raport in adevaratul sens al cuvantului. Are 6 pagini, iar informatiile dezvaluite sunt destul de putin si nu intra in profunzime.

Analizeaza raportul:

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*