Important

Raport de dezvoltare durabila Auchan Romania 2013

Raportul de CSR al Auchan Romania privind activitatea de CSR desfasurata in perioada 1 ianuarie 2013 – 1 mai 2014.

Acesta este al doilea raport de CSR al companiei. Detaliaza activitatile din perioada 1 ianuarie 2013 – 1 mai 2014 si a fost publicat in mai 2014.

Metodologia folosita urmeaza oarecum principiile UNGC, avand in vedere ca la nivel global compania mama este membru UNGC.

Raportul sintetizeaza principalele actiuni si proiecte realizate de catre retailerul francez in Romania, in cadrul politicii de responsabilitate sociala si de mediu, construita pe 4 mari axe: angajator, partenerii si clientii Auchan, mediul inconjurator si dezvoltarea proiectelor de solidaritate sociala.

Din nou, raportul este un rezumat al actiunilor intreprinse in anul 2013, avand in vedere ca nu se poate numi raport in adevaratul sens al cuvantului. E mai mult o dare de seama, avand in vedere ca are doar 6 pagini, iar informatiile dezvaluite sunt destul de putin si nu intra in profunzime.

Este de apreciat constanta publicarii.

Analizeaza raportul:

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*