Important

Raport de responsabilitate sociala Siveco Romania 2008

Raportul de CSR al Siveco Romania privind activitatea de CSR din intreg anul 2008.

Acesta este primul raport local al companiei.

Documentul nu precizeaza ce metodologie a folosit pentru raportare.

Este un raport destul de comprehensiv pentru perioada in care a fost elaborat. Trateaza destule teme, care astazi sunt conforme cu principiile UNGC si cu metodologia GRI.

In 74 de pagini, cele 8 capitole ale raportului sunt dedicate fiecarui grup cointeresat (clienti si parteneri, angajati, parteneri sociali si comunitate) si temelor majore de CSR in IT, inovatia si incluziunea informationala, educatia si cercetarea, managementul mediului.

Raportul a fost elaborat cu ajutorul unui consultant, Bogdan Diaconu.

Este de remarcat ca din acel moment compania si-a luat un angajament de a elabora rapoarte de CSR anuale, avand in vedere ca titlul raportului include si cuvantul “anual”.

Analizeaza raportul:

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*