Important

Raport de responsabilitate sociala Siveco Romania 2010

Raportul de CSR al Siveco Romania privind activitatea de CSR desfasurata in anul 2010.

Acesta este cel de-al treilea raport local al companiei. Detaliaza activitatile din anul 2010 si a fost publicat in 9 mai 2011.

Documentul nu precizeaza ce metodologie a folosit pentru raportare, insa nu este realizat pe formatul GRI.
In schimb, este pentru prima data, cind raportul mentioneaza folosirea principiilor UNGC si o raportare minima a activitatatii de CSR pe baza celor 10 principii.

In acest an, observam calitatea mai slaba a informatiilor oferite, tratand mai degraba aspecte comerciale ale afacerii, decat activitatea in domeniul CSR. Exista doua capitole care trateaza angajatii si mediul, in schimb au aparut destul de multe date laudative, legate de proiectele companiei in domniul IT si de premiile primite in aceasta directie.

Ramane de apreciat regularitatea raportului si constanta echipei de realizare a materialului publicat.

Analizeaza raportul:

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*