Important

Raport Dezvoltare Durabila Holcim Romania 2005

Acesta este al doilea raport local de CSR al companiei. Raportul este unul echilibrat si de o calitate buna la nivelul anului 2006 (cand a fost publicat) si pentru o a doua editie. Mai mult, pare ca tine cont de modelul de raportare GRI, ceea ce este o adevarata performanta pentru un raport local din acea perioada.

Raportul de CSR al Holcim Romania privind activitatea din anul 2005.

Acesta este al doilea raport local de CSR al companiei.

Raportul nu specifica clar daca urmeaza un modelul de raportare internationala, dar la pagina 9 identificam o declaratie din partea lui Ernst Ligteringen, Director General Global Reporting Initiative la acea vreme, care multumeste Holcim pentru utilizarea indicatorilor GRI in raportare. Avand in vedere ca aceeasi declaratie se regaseste in raportul international al Holcim din acel an, ca raportul nu contine un index GRI si nu se afla in baza de date a GRI, presupunem ca decalaratia a fost preluata din raportul Grupului.

Raportul este unul echilibrat si de o calitate buna la nivelul anului 2006 (cand a fost publicat).

Analizeaza raportul:

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*