Important

Raport Dezvoltare Durabila Holcim Romania 2009 – 2010

Fata de editiile anterioare am indentificat patru schimbari majore: 1) Design-ul raportului; 2) Includerea unui tabel cu indicatorii masurati care contine si date din anii precedenti pentru comparabilitate; 3) Prezentarea echipei care a realizat proiectul de raportare; 4) Modificarea perioadei de raportare de la un an la doi ani.

Raportul de CSR al Holcim Romania privind activitatea din perioada 1 ianuarie 2009 – 31 decembrie 2010.

Acesta este al saselea raport local de CSR al companiei identificat de noi.

Raportul nu specifica daca ia in considerare un modelul de raportare internationala. Fata de editiile anterioare am indentificat patru schimbari majore:

  1. Design-ul raportului;
  2. Includerea unui tabel cu indicatorii masurati care contine si date din anii precedenti pentru comparabilitate;
  3. Prezentarea echipei care a realizat proiectul de raportare;
  4. Modificarea perioadei de raportare de la un an la doi ani.

Din pacate acesta este ultimul raport publicat de Holcim Romania pana la finalul anului 2014, desi in documentul de mai jos se mentioneaza ca urmatoarea editie va fi publicata in 2013 si va prezenta rezultatele operatiunilor din perioada 1 ianuarie 2011 – 31 decembrie 2012.

Analizeaza raportul:

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*