Important

Raport Dezvoltare Durabila Ursus Breweries 2013

Fata de prima editie a raportului acum a fost folosit standardul de raportare Global Reporting Initiative – versiune GRI 3.1. De asemenea, fost publicata si o declaratie de verificare a nivelului de aplicare din partea GRI.

Raportul de CSR al Ursus Breweries privind activitatea din anul 2013.

Aceste este al doilea raport de CSR publicat de producatorul de bere cu referire exclusiva la activitatil din Romania.

Ca si la prima editie, raportul beneficiaza de o verificare si asigurare externa conform standardului AA1000APS (2008) dezvoltat de Accountability. Evaluarea a fost realizata de expertii denkstatt Romania.

Fata de prima editie, acum a fost folosit standardul de raportare Global Reporting Initiative – versiune GRI 3.1. De asemenea, a fost publicata si o declaratie de verificare a nivelului de aplicare din partea GRI.

Am observat ca nu sa pastrat periodicitatea raportarii. Daca primul raport al companiei a evaluat activitatea pentru ultimii 3 ani (2010 – 2012), acesta face referire la ultimul an. Compania a schimbat perioada analizata pentru a intra probabil intr-un ciclu normal de raportare anuala.

Analizeaza raportul:

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*