Important

Raport Responsabilitate Corporativa Cosmote Romania 2012

Acesta este al treilea raport local de CSR al companiei. El face referire la toate activitatile Cosmote Romania si referiri limitate la anumite activitati ale Germanos Telecom Romania. Raportul a fost verificat de catre GRI, iar nivelul B a fost confirmat pentru versiunea G3.1

Raportul de CSR al Cosmote Romania privind activitatea din perioada 01.01.2012 – 21.12.2012.

Acesta este al treilea raport local de CSR al companiei. El face referire la toate activitatile Cosmote Romania si referiri limitate la anumite activitati ale Germanos Telecom Romania.

Documentul mentioneaza ca respecta cerintele GRI versiunea G3.1, ale standardului AA 1000 Assurance Standard al AccountAbility cu privire la implicarea Stakeholderilor, GRI (Global Reporting Initiative) si initiativa UN Global Compact.

Raportul a fost verificat de catre GRI, iar nivelul B a fost confirmat.

Analizeaza raportul:

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*