Important

Raport Scurt CSR BCR 2008 – 2009

Acesta este primul raport local de CSR al companiei. Acest debut in raportarea de CSR a bancii a fost facut din pacate cu un raport de o calitate slaba, care ofera foarte putine informatii stakeholderilor si nu ii ajuta pe acestia sa inteleaga care sunt cele mai importante aspecte de raportare identificate.

aportul scurt de CSR al BCR privind activitatea din periada august 2008 – august 2009.

Acesta este primul raport local de CSR al companiei.

Raportul autodeclara ca respecta modelul de Raportare GRI  G3 C, dar nu este mentionat in baza de date a Global Reporting Initiative.

Acest debut in raportarea de CSR a bancii a fost facut din pacate cu un raport de o calitate slaba, care ofera foarte putine informatii stakeholderilor si nu ii ajuta pe acestia sa inteleaga care sunt cele mai importante aspecte de raportare identificate.

Analizeaza raportul:

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*