Important

Raport sustenabilitate al INSOFT Romania 2015

Raportul de CSR al INSOFT Romania privind activitatea din perioada august 2014 – iunie 2015

Acesta este primul raport local al companiei si trateaza activitatea din perioada august 2014 – iunie 2015

Documentul urmeaza principiile UN Global Compact, fiind elaborat ca primul COP (communication on progres) pe care compania s-a angajat sa le realizeze anual.

In anul 2014, INSOFT Development & Consulting a aderat la United Nations Global Compact – initiativa internationala ce promoveaza alinierea operatiunilor si strategiilor organizatiilor, la principii solide de etica, anticoruptie, protectia muncii, a drepturilor omului si a mediului inconjurator, iar in 2015 INSOFT a devenit unul dintre cei 24 de membri fondatori ai biroului local din Romania al UN Global Compact.

Raportul analizeaza impactul pe care INSOFT l-a avut asupra societatii romanesti, respectiv asupra clientilor, angajatilor, partenerilor de afaceri, comunitatilor din care face parte precum si asupra mediului inconjurator. In plus, acest raport lanseaza o noua provocare pentru INSOFT aratand care sunt efectele politicilor de implementare a activitatilor de responsabilitate sociala si cum contribuie acestea la cresterea eficientei companiei.

Este de mentionat ca raportul nu este auditat, dar prezinta intr-o maniera clara si usor de inteles, potrivit celor 10 principii Global Compact, care au fost activitatile de CSR ale companiei in aceasta directie.

Analizeaza raportul:

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*