Important

Raport Sustenabilitate Coca-Cola HBC Romania 2011

Acesta este primul raport local de CSR al companiei. Documentul mentioneaza ca respecta cerintele standardului AA 1000, ale GRI (Global Reporting Ini tiative) versiune G3.1 si a recomandarilor suplimentului sectorial al GRI in domeniul procesarii alimentelor. Cu toate acestea raportul nu se regaseste in baza de date a GRI.

Raportul de CSR al Coca-Cola HBC Romania privind activitatea din anul 2011.

Acesta este primul raport local de CSR al companiei.

Documentul mentioneaza ca respecta cerintele standardului AA 1000, ale GRI (Global Reporting Ini tiative) versiunea G3.1 si a recomandarilor suplimentului sectorial al GRI in domeniul procesarii alimentelor. Cu toate acestea raportul nu se regaseste in baza de date a GRI si nu a fost verificat de aceasta organizatie.

Raportul prezinta informatii cantitative si calitative pentru anul 2011, urmarind performanta la nivelul anului 2011 prin raportare la indicatorii anului 2009 si evolutia in perioada 2009-2011.

Din pacate acesta este primul si ultimul raport publicat de Coca-Cola HBC Romania pana la finalul anului 2014, prin urmare nu s-a respectat periodicitatea anuala de raportare.

Analizeaza raportul:

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*