Important

Raport sustenabilitate Maguay 2014

Raportul de sustenabilitate al Maguay Romania privind activitatea din anul 2014

Acesta este primul raport de sustenabilitate al Maguay Romania, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala de IT&C. Acesta face referire la activitatile derulate in anul 2013, iar raportul a fost publicat in august 2014.

Este important de mentionat ca raportul este in engleza, desi compania este un producator local, fara varianta in limba romana. Raportul se bazeaza pe regulile de raportare GRI/G4. Cu toate acestea raportul nu se regaseste in baza de date a GRI si nu a fost verificat de aceasta organizatie.

Este de apreciat insa ca o organizatie locala, asa cum este Maguay, a decis sa publice un raport despre actiunile companiei legate de sustenabilitate si de modul in care este condusa compania in aceasta directie.

Analizeaza raportul:

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*