Important

100 de femei fara venituri beneficiaza de sprijin medical si educational pentru reinsertie sociala

100 de femei fara venituri beneficiaza de suport psihologic, analize medicale de sange si ecografii abdominale in cadrul unui nou proiect de reinsertie sociala derulat de Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria impreuna cu C&A Foundation. Grupul suport, parte a proiectului “Inspiring Woman“, presupune acordarea de sprijin psihologic in cadrul a 5 sedinte de grup, sub indrumarea unei echipe de specialisti.

Partea medicala a proiectului “Inspiring Woman” a demarat deja de o luna de zile si presupune efectuarea pentru aceste 100 de femei  a unor serii de analize medicale, de sange, precum si ecografii abdominale si pelviene, in mod gratuit, in cadrul Policlinicii Sociale Baba Novac.

Proiectul presupune si o componenta educationala, asigurand “imputernicirea” mamelor-voluntar care la randul lor sunt somere, dar activeaza in cadrul Centrului Educational Baneasa, afterschool-ul dedicat copiilor din comunitate care provin din familii defavorizate.

Obiectivul proiectului este sa determine femeile beneficare, prin cele trei componente – medicala, psihologica si educationala – sa isi ia viata in propriile maini si sa continue sa gaseasca solutiile cele mai bune pentru ele si copiii lor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*