Important

385.000 de lei stransi la Swimathon Bucuresti 2017

385.000 de lei au fost stransi la Swimathon Bucuresti 2017 unde 317 de inotatori si peste 2.000 de spectatori s-au strans sa sustina prin inot si donatii, 23 de proiecte din comunitatea bucuresteana.

Swimathon Bucuresti, organizat de Fundatia Comunitara Bucuresti, s-a aflat la a cincea editie. Evenimentul organizat anual este un mecanism prin care comunitatea se intalneste, interactioneaza si se implica sa stranga fonduri pentru proiectele pe care le considera relevante. Organizatiile sau grupurile de initiativa inscriu proiecte din comunitatea locala, companiile si inotatorii aleg pentru ce se implica, iar sustinatorii doneaza. Campania de donatii continua online pana la 31 iulie, pe platforma www.swimathonbucuresti.ro.

Ana Maria a venit de la 8 dimineata si a fost primul donator de la bazin. “Am aflat de Swimathon de anul trecut, de la radio. Anul acesta la fel si am venit din curiozitate ca sa vad pe viu cum se intampla acest eveniment. M-a atras ideea si spiritul de comunitate: lucrul cu oameni si pentru oameni. Am donat pentru o tabara a copiilor cu cancer.”

Cei 317 de inotatori, de toate varstele, au inotat 2.796 lungimi de bazin, echivalentul a 140 de km. Alexandru Badea, inotator in echipa Plantatorii Subacvatici ne spune: “Sunt pentru a patra oara la Swimathon Bucuresti, iar azi inot pentru cresterea unor paduri frumoase in viitor. In trecut, am mai inotat pentru asociatii care sustineau copiii. In general, cred ca niste comunitati puternice pot aduce beneficii tuturor cetatenilor din oras.”

Proiectele pot fi vazute aici: http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/proiecte/, iar donatii se pot face aici: http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/inscriere-sustinator/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*