Important

800 de copaci plantați la noul sediu Renault Bucharest Connected de către angajați și familiile lor

Trei sute de angajați ai Groupe Renault România, alături de familii și sensibili cu mediul înconjurător, au participat la o acțiune de voluntariat în curtea noului sediu, Renault Bucharest Connected. Aceștia au sădit 800 de arbori și arbuști (de dimensiuni mari și medii) – conifere, magnolii, arțari, sălcii. Copăceii poartă numele angajaților, inscripționate pe plăcuțe special realizate cu numele fiecărui voluntar.

Prezent la eveniment, Christophe Dridi, președinte director general Dacia și director general Groupe Renault România s-a adresat colegilor și, mai ales, copiilor acestora: “Vă recomand cu toată căldura și experiența, pentru că sunteți la început de drum, să fiți cât mai sensibili cu mediul înconjurător și să petreceți cât mai mult timp în natură, lăsând să crească ceva în urmă. Suntem o comunitate de 3200 de angajați, aici, la Renault Bucarest Connected, și ne dorim spații verzi în jurul nostru, la serviciu. Saint Exupery a spus : nu moștenim pământul de la părinții noștri, ci îl împrumutăm copiilor noștri”.

În luna noiembrie a anului trecut, o acțiune similară a avut loc la RBC tot cu ajutorul angajaților, când au fost sădiți primii 50 de copaci. Partener al acestor inițiative a fost dezvoltatorul RBC, Elgan Offices (companie deținută de Globalworth și Elgan Group),

Renault Bucharest Connected (RBC)

Început în 2017, noul sediu al angajaților din București va fi inaugurat în a doua jumătate a anului 2019. Încă din luna martie, o parte dintre echipe își desfășoară deja activitatea în RBC. Gândit ca un proiect de management, noul sediu aduce împreună toate echipele Groupe Renault România din București care își desfășoară în prezent activitățile în amplasamente diferite. RBC se intinde pe o suprafață de 47.000 m² de spații de birouri de Clasa A și este situat în zona de Vest a capitalei, aproape de mijloace de transport (metrou și autobuz).  Include un showroom pentru automobilele Groupe Renault, 1.000 de locuri de par­care, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor in­terne și externe, dar şi alte facilități, pre­cum un restaurant şi un cabinet medical. Beneficiaza de spaţii colaborative creative, formare şi documentare în săli dotate cu tehnologii specifice.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*