Noutati

Angajatii Piraeus Bank au facut voluntariat de Paste pentru 70 de cazuri sociale

Angajatii-Piraeus-Bank-au-facut-voluntariat-de-Paste-pentru-70-de-cazuri-sociale

70 de familii din Bucuresti Ilfov, Galati, Iasi, Cluj, Dambovita, Giurgiu, Prahova, Teleorman si Pitesti au primit sprijin in preajma sarbatorilor Pascale cu ajutorul voluntarilor Piraeus Bank Romania. Valoarea totala a donatiilor a fost de 25.600 de Lei, la care s-au adaugat si alte bunuri (alimente, haine, incaltaminte).

Proiectul “Fa o fapta buna!” a mobilizat aproximativ 200 de voluntari dintre angajatii Piraeus Bank Romania, care au identificat si semnalat cazuri sociale, pentru care banca a prevazut alocarea unei sume minime de 150 de lei, la care s-au adaugat donatii suplimentare din partea initiatorilor, precum si din partea sustinatorilor acestora. Ca urmare a mobilizarii de catre voluntari ai unor terti furnizori de servicii specializate, pentru mai multi copii cu Sindrom Down si autism a fost facilitat accesul la sedinte de terapie medicala.

“Daca in cadrul proiectelor de responsabilitate sociala implementate in anii anteriori aveam beneficiari predefiniti, de aceasta data am pus in centrul atentiei alegerea voluntarilor nostri si convingerea lor de a sustine un anumit caz umanitar. Prin aceasta abordare sprijinim angajatii bancii pentru care responsabilitatea sociala a devenit o atitudine”, a declarat Veronica Gheorghiu, coordonatorul proiectului.

30% dintre cazurile prezentate au avut ca scop prevenirea abandonului scolar si sprijin pentru educatie, arii strategice de responsabilitate sociala sustinute de Piraeus Bank Romania incepand cu anul 2014.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*