Important

Best Practices in Romanian CSR

Invata de la cele mai responsabile companii din topul Romania CSR Index 2015 cum sa iti construiesti corect strategia de CSR la Best Practices in Romanian CSR, un eveniment organizat pe 24 mai de agentia The Azores.

Afla direct de la Raiffaisen Bank si Coca Cola HBC de ce companiile care au peste 500 de angajati sunt obligate sa prezinte un raport de sustenabilitate in fiecare an incepand cu 2017 si cum te poti pregati in aceasta directie incat si compania ta sa se alinieze cu directivele Consiliul European.

“Am gandit acest eveniment pentru a oferi reprezentantilor din mediul privat si public toate informatiile de care au nevoie pentru a-si construi o strategie de CSR solida, transparenta, care respecta standardele utilizate la nivel international”, a declarat Alina Liciu, Managing Partner – The Azores.

Totodata, in cadrul evenimentului, Catalin Gheorghe si  Lev Fejes – Asociatia pentru Relatii Comunitare – vor prezenta cel mai recent studiu despre comportamentul filantropic al companiilor din Romania, iar Alina Liciu – The Azores – va prezenta in premiera un Flash Report despre campaniile de CSR care s-au desfasurat in Romania in 2015.

Conferinta se va desfasura la hotel Sheraton, Bucuresti, Calea Dorobantilor nr. 5-7, incepand cu ora 9.00.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*