Noutati

Bucurestiul va fi primul oras din CEE cu UberGREEN

Bucurestiul va fi primul oras din Europa Centrala si de Est cu UberGREEN – un serviciu de masini 100% electrice, a anuntat Pierre-Dimitri Gore-Coty, Vicepreședintele UBER pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

“Bucurestiul este faimos pentru arhitectura, viata culturala si mancarea deosebita. Din pacate, in acelasi timp este faimos si pentru traficul sau. Ne dorim sa fim partenerii autoritatilor si ai organizatiilor de mobilitate urbana din Uniunea Europeana. Romania este una dintre cele mai importante tari din UE si vrem sa continuam aici dialogul despre viitorul transportului cu comunitatile locale. Ma bucur sa va anunt astazi ca, pana in ianuarie, vom introduce in Bucuresti UberGREEN – un serviciu care ofera 100% masini electrice. Este un serviciu disponibil si in alte capitale europene, precum Lisabona sau Paris. Bucuresti va fi primul oras din CEE cu UberGREEN”, a declarat Pierre-Dimitri Gore-Coty.

Prin reprezentantii sai, UBER doreste reglementarea platformelor tehnologice in interesul consumatorilor din Romania, dar si al economiei romanesti.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*