Noutati

Cate un leu curajos pentru fiecare copil

Pentru fiecare articol achizitionat din rechizitele scolare marcate cu simbolul Leului Curajos, Lidl Romania doneaza in perioada 25 august – 14 septembrie 2016 cate un leu catre Asociatia Little People pentru sustinerea copiilor si adolescentilor care lupta cu cancerul in spitalele din Romania.

Toate rechizitele scoase spre vanzare sunt cu tematica specifica campaniei „Un leu pentru Leul Curajos”.

„Copiii si adolescentii cu afectiuni oncologice ne arata in fiecare zi ce inseamna curajul. Iar noi dorim sa le oferim sprijinul necesar pentru ca ei sa se poata familiariza cu transformarile pe care le presupune un astfel de tratament si care, de multe ori, se intampla sa le induca acestora un puternic sentiment de teama. Dorim sa le dedicam campania „Un leu pentru Leul Curajos”, pentru care am ales rechizitele scolare, un simbol al copilariei traite fara teama, cum ne dorim sa fie si cea a copiilor internati in centrele de oncopediatrie din Romania”, a povestit Maria Parvuleasa, PR&CSR Manager Lidl Romania.

Orice persoana interesata poate sustine campania „Un leu pentru Leul Curajos” prin achizitionarea rechizitelor scolare semnalizate cu Leul Curajos din toate magazinele Lidl din tara.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*