Noutati

Continua Programul MOL de promovare a talentelor

MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate continua programul de sprijinire a talentelor. Peste 380 de tineri sportivi si artisti primesc finantare. In cei 12 ani de existenta a programului au fost acordate finantari in valoare de peste 3.230.000 de lei, pentru 1.954 de tineri sportivi si artisti.

“De 12 ani sustinem tinerii talentati, contribuim la imbunatatirea conditiilor de pregatire, facilitam accesul lor la concursuri si competitii organizate in tara si in strainatate pentru ca ne dorim sa participam activ la formarea viitoarelor generatii de campioni ai Romaniei. Sprijinul financiar acordat constant in acesti ani, dublat de selectia riguroasa a candidatilor, facuta de jurii de specialitate, le inspira incredere tinerilor, iar acest lucru se vede in performantele lor”, a declarat Camelia Ene, Country Chairman&CEO MOL Romania.

La editia din acest an a Programului MOL de promovare a talentelor au fost inscrise 515 de proiecte, care vizau finantarea a 1.162 de tineri sportivi si artisti cu suma totala de peste 3.043.000 de lei. Alocarea fondului de 359.000 lei s-a facut in urma selectiei realizate de juriile de sport si arta, fiind declarate castigatoare 179 de proiecte prin care obtin finantare 387 de tineri talentati.

In domeniul artelor au fost selectate 49 de proiecte sustinute cu 120.000 de lei, iar la categoria sport au fost alese 106 de proiecte care au obtinut in total suma de 169.000 lei. La categoria de varsta de peste 18 ani – unde sunt invitati sa se inscrie beneficiarii editiilor precedente ale programului, care au implinit varsta majoratului – suma totala de 70.000 lei a fost impartita intre 24 proiecte.

Listele proiectelor finantate partial sau integral sunt publicate pe www.molromania.ro si www.pentrucomunitate.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.


*