Noutati

Copiii bucuresteni invata bazele unui stil de viata echilibrat

Sa-crestem-sanatosi

Peste 125 de elevi din clasele primare ale scolii „Barbu Delavrancea” din Bucuresti au aprofundat, prin joc, reguli alimentare si notiuni de baza despre nutritie si miscare alaturi de studentii de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din capitala. Orele de educatie pentru nutritie si un stil de viata sanatos fac parte din programul Sa crestem sanatosi! al companiei Sodexo Romania.

De la prima actiune, in octombrie 2015, de Ziua Mondiala a Alimentatiei, aproximativ 3.000 de elevi au participat la sesiunile programului desfasurat de Sodexo si studentii voluntari. In anul scolar in curs, 940 de copii, de la trei scoli din Bucuresti si Ilfov, au parcurs cursurile adaptate pentru ei, intr-un stil interactiv si cu multe exemple.

„Consideram ca obiceiurile sanatoase trebuie deprinse inca din copilarie si sunt absolut necesare unei dezvoltari armonioase. Iar prin aceste actiuni, ne dorim sa ii ajutam pe elevi sa afle notiunile esentiale ale unui stil de viata echilibrat si, alaturi de studentii de la Medicina si de profesorii din scolile in care ducem programul, incercam sa vorbim pe intelesul copiilor, pentru ca acestia sa fie mai receptivi la informatii”, a declarat Codruta Pisa, Public Affairs & CSR Director, Sodexo Romania.

Pana la finalul anului scolar in curs, programul Sa crestem sanatosi! va fi implementat in mai multe scoli din Bucuresti si din tara.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*