Noutati

Daikin a depasit obiectivul campaniei “Plantam Aer” si planteaza 13.000 de copaci

Compania Daikin a depasit obiectivul campaniei de responsabilitate sociala “Plantam Aer” si  planteaza 13.000 de copaci in data de 18 noiembrie, in 9 judete din tara.

Prin campania “Plantam Aer”, dar si prin alte actiuni pe care urmeaza sa le desfasoare, compania isi propune sa atraga atentia asupra starii ingrijoratoare a padurilor din Romania si sa influenteze comportamentul publicului larg in vederea protejarii mediului inconjurator. Astfel, prin sincronizarea eforturilor se urmareste imbunatatirea situatiei actuale si consolidarea unui climat curat si sanatos pentru generatiile viitoare.

“Romanii au devenit constienti de pericolele incalzirii globale si ca sanatatea noastra este dependenta de sanatatea mediului inconjurator. Mai mult, au inceput sa inteleaga necesitatea adoptarii unui comportament responsabil fata de natura si faptul ca responsabilitatea este atat individuala, cat si colectiva. Suntem mandri ca am depasit target-ul stabilit initial, de 10.000 de copaci, si astfel, putem ajuta si mai mult mediul, prin plantarea unui numar important de puieti pe terenuri fara vegetatie forestiera, predispuse sau afectate de diferite procese de degradare”, a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania.

In data de 18 noiembrie, Daikin si voluntarii din echipa vor planta suprafete noi pe terenurile din Moinesti – jud. Bacau, Cozieni – jud. Buzau, Jegalia – jud. Calarasi, Grecesti – jud. Dolj, Vladmir – jud. Gorj, in timp ce la Pestera – jud. Constanta, Letcani – jud. Iasi, Armasesti – jud. Ialomita si Utvin – jud. Timis se revine pentru completarea cu puieti a terenurilor pe care s-au mai organizat plantari in anii trecuti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Comanda online revista The CSR Report. Livrare GRATUITA! Dismiss