Noutati

Energia de la UNTOLD, transformata intr-o sansa la viata

ENGIE Romania a oferit sansa participantilor la festivalul UNTOLD 2017 sa daruiasca energia lor acelora care au cu adevarat nevoie de ea, printr-o initiativa de responsabilitate sociala care a raspuns unui dublu obiectiv: acela de a incuraja miscarea in randul participantilor la festival si de a contribui la imbunatatirea conditiilor de spitalizare si tratament ale copiilor bolnavi de cancer.

In acest scop, ENGIE si UNTOLD au dezvoltat in aplicatia mobila dedicata festivalului functia Energy Counter, prin activarea careia au fost contorizati pasii facuti precum si distanta medie parcursa zilnic de catre utilizatorii activi ai acesteia. La finalul celor patru zile de festival, aplicatia a inregistrat aproximativ 45.000 de km parcursi de cei 3.400 de utilizatori activi ai functiei. Altfel spus, acestia au parcurs pe jos distanta dintre Cluj-Napoca si Bucuresti de 100 de ori.

Ne-am dorit ca pe langa statutul de partener al festivalului sa ne asociem si unei cauze de responsabilitate sociala, alaturi de partenerul nostru traditional, Daruieste Viata, si de organizatorii festivalului, dandu-le astfel participantilor ocazia sa transforme energia si magia celor 4 zile intr-o sansa la viata pentru copiii care se lupta cu boli grele, adesea necrutatoare. Asa a luat nastere ideea aplicatiei Energy Counter care a permis contorizarea pasilor si a distantei participantilor la festival atunci cand merg sau danseaza, fiecare utilizator putand transforma energia sa intr-o fapta buna, a declarat Eric Stab, Presedinte Director General ENGIE Romania.

Compania a donat 30 de lei pentru fiecare km inregistrat in aplicatie si astfel energia participantilor a fost transformata intr-o donatie de 300.000 de euro catre Asociatia Daruieste Viata in vederea finantarii constructiei clinicii de oncologie pediatrica din cadrul Spitalului de Copii Marie S. Curie din Bucuresti. Sectia va avea o capacitate de 80 de locuri si va beneficia de un compartiment de radioterapie, patru camere sterile, un cinematograf, spatii de recreere, de joaca si educationale.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*