Noutati

Epson sustine educatia intr-un mediu curat

Elevii si profesorii de la 12 scoli din zona rurala au propus solutii pentru protejarea mediului in comunitatile in care traiesc, in cadrul unei competitii organizate de Fundatia eMAG si Epson.

Concursul intre scoli, desfasurat in noiembrie, a avut ca scop constientizarea in randul copiilor cu privire la impactul pe care actiunile lor il au asupra mediului. Scoala castigatoare a fost recompensata cu o imprimanta multifunctionala WorkForce Pro 5620 si un videoproiector Epson EB-W18.

„Proiectul  “Sunt elev, sustin un mediu curat” a avut un scop dublu: pe de o parte, am vrut sa tragem un semnal de alarma asupra faptului ca elevii trebuie sa invete intr-un mediu curat, iar pe de alta parte ne-am dorit sa ridicam problema dotarii scolilor din Romania cu echipamente electronice”, a precizat Simona Decuseara, Sales & Marketing Manager Epson pentru Romania si Bulgaria.

Actiunea face parte din strategia Epson de a promova gestionarea responsabila a resurselor globale. Primul pas pe care Epson il vede in ceea ce priveste protectia mediului este reducerea emisiilor de CO2, iar in acest sens, compania vrea sa atinga o reducere de 90% a emisiilor de CO2 pentru intreg ciclul de viata al produselor sale pana in 2050.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*