Noutati

Fitness integrat pentru sportivii Special Olympics Romania

Sportivii Special Olympics din Romania participanti la Jocurile Mondiale de Iarna 2017 vor beneficia de un  program de fitness integrat, concentrat pe principii cum ar fi imbunatatirea nutritiei si hidratarii asigurat de Herbalife.

Prin aceasta colaborare, putem informa mai bine publicul cu privire la importanta nutritiei si adoptarea unui stil de viata activ si sanatos – pentru persoanele cu si fara dizabilitati intelectuale, in egala masura, a concluzionat Romeo Cazanescu, Directorul Herbalife pentru Romania, Moldova si Ungaria.

Anul acesta, 15 atleti cu dizabilitati intelectuale reprezinta Romania la cea mai importanta competitie internationala dedicata persoanelor cu dizabilitati, in cadrul Jocurilor Mondiale de Iarna Special Olympics, organizate in Austria, in perioada 14-25 martie 2017. Peste 3000 de atleti din 110 tari, precum si aproximativ 1000 de antrenori si 3000 de voluntari participa la Jocurile Mondiale din acest an.

Atletii romani vin din marile orase ale tarii – Bucuresti, Arad, Brasov, Resita, Alba-Iulia, Baia-Mare, Timisoara – si vor participa la competitiile din patru sporturi: schi alpin, schi fond, patinaj si snowshoeing (mers/alergare cu rachete de zapada).

Acest parteneriat ne ajuta sa informam mai bine publicul cu privire la misiunea noastra, care promoveaza acceptarea si integrarea persoanelor cu dizabilitati in comunitate. Am mai spus-o si o repetam: „Schimbarea presupune un efort in echipa”, a declarat Cristian Ispas, Directorul Fundatiei Special Olympics Romania.

Informatii despre evolutia Romaniei la Special Olympics gasesti aici.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*