Noutati

Grupul MOL inclus in Dow Jones Sustainability World Index

Grupul MOL a fost din nou inclus in the Dow Jones Sustainability World Index (DJSWI). Compania se situeaza astfel, dupa punctajul in materie de sustenabilitate, intre cele mai performante companii integrate de petrol si gaze (in segmentul de 15% de la varful clasamentului). Grupul MOL este singura companie integrata de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est inclusa in raport.

“Obiectivul nostru este sa integram pe deplin sustenabilitatea in activitatea noastra operationala de fiecare zi. Continuam sa pretuim in cea mai mare masura siguranta angajatilor nostri, comunitatile si mediul inconjurator. Includerea in Indicele Global DJSI va stimula angajamentul nostru de imbunatatire continua, intrucat reprezinta o recunoastere importanta a eforturilor personale a tuturor membrilor echipei MOL, care lucreaza pentru imbunatatirea proceselor si performantei noastre atat la birou cat si in centrele de operatiuni industriale”, a declarat József Molnár, CEO Grupul MOL.

Compania a mai fost inclusa in raport in 2010 si in 2011 si face parte din nou din compozitia indicelui, dupa cinci ani.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*