Noutati

Henkel inspira la naturalete printr-un nou proiect de CSR

Henkel Romania lanseaza proiectul de CSR “Caravana Descopera-ti frumusetea” cu scopul de a inspira fetele si femeile sa isi puna in valoare atuurile naturale si sa capete incredere in frumusetea lor.

Caravana cuprinde activitati de informare ce se axeaza pe aspecte legate de igiena si infrumusetarea parului. Au fost alese patru localitati din judetul Constanta: Cumpana, Cobadin, Corbu si Lumina, unde se vor desfasura sesiuni de hairstyling cu stilisti si voluntari din partea Asociatiei Impreuna Pentru Viitor Constanta pentru cate 40 de fete si femei selectate impreuna cu autoritatile locale si reprezentanti de la asistenta sociala.

”Proiectul se inscrie in lista initiativelor de responsabilitate sociala ale Henkel Romania, care doreste sa sustina si sa incurajeze fetele si femeile sa creada in frumusetea lor si in potentialul lor de a reusi in viata”, a declarat Gabriel Barbu, General Manager, Divizia Beauty Care, Henkel Romania.

Astfel, un total de 160 de fete si femei vor beneficia pe durata campaniei de sfaturile stilistilor, vor primi materiale informative pentru ingrijirea parului si produse cadou oferite de Henkel Romania si vor primi un tratament complet de infrumusetare a parului in cadrul coaforului mobil amenajat in fiecare dintre localitatile mentionate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*