Noutati

Incepe Tabara Meseriasilor 2016

Tabara Meseriasilor din Tara lui Andrei organizata de OMV Petrom va incepe duminica, 17 iulie 2016, la Bran. Anul acesta, tabara reuneste peste 270 de elevi de la scolile profesionale si liceele tehnologice, care studiaza la unul dintre urmatoarele domenii: petrol si gaze, constructii, instalatii si lucrari publice, mecanica, electric si turism si alimentatie. Alaturi de elevi, in Tabara vor fi prezenti si 55 de profesori.

OMV Petrom este semnatar al UN Global Compact si participant fondator inparticipant-fondator-in-GCNRo1 reteaua locala Global Compact Network Romania. „Tara lui Andrei” este principala platforma de implicare a companiei in comunitatile din Romania, o initiativa in sprijinul Obiectivului Global nr. 4: Educatie de calitate.

„Din editia de anul trecut am vazut cat de important este ca acesti copii sa aiba contact direct cu profesionisti din domeniile pe care ei si le-au ales si cu experienta reala a viitoarei profesii. Tabara Meseriasilor este un proiect care ar trebui replicat la nivel national pentru intreg sistemul de invatamant profesional” a declarat Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate OMV Petrom.

Timp de sapte zile meseriasii participa la un program intens care imbina profilarea vocationala, cursurile de dezvoltare personala si atelierele practice specifice fiecarei meserii. La sfarsitul taberei, 40 de viitori meseriasi vor primi burse in valoare de 500 de lei/luna, in anul scolar 2016-2017, pentru a-si putea continua studiile si a-si duce pasiunea mai departe.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*