Important

Integritate, buna guvernanta si responsabilitate sociala – dupa 20 de ani

Gala “Integritate, Buna Guvernanta si Responsabilitate Sociala in sectorul public, mediul de afaceri, academic si in cadrul societatii civile” marcheaza in 2017 Ziua Internationala Anti-Coruptie si implinirea a 20 de ani de la semnarea Conventiei OCDE Anti-Mituire. Evenimentul organizat de EUROLINK-Casa Europei deschide o serie de manifestari si proiecte, plasate in contextul Anului European al Patrimoniului – 2018.

Prin aceasta ceremonia ce va avea loc pe 8 decembrie 2017 (orele 12.00-15.30), consortiul organizatoric vizeaza sa contribuie la accelerarea aderarii Romaniei la OCDE si a indeplinirii si in tara noastra a obiectivelor legate de angajamentele Romaniei fata de Sustainable Development Goals.

In acest context, va avea loc Ceremonia de Decernare a Cupei Integritatii, Bunei Guvernante si Responsabilitatii Sociale in sectorul public, mediul de afaceri, academic si in cadrul societatii civile, precum si a Diplomelor Speciale de Merit ale Casei Europei, in prezenta unor prestigioase personalitati din tara si din strainatate, a corpului diplomatic si a institutiilor mass-media acreditate.

Evenimentul este prefatat de un Cocktail de Gala in onoarea invitatilor si va include un micro-recital muzical oferit de pianistul Zoltán THURZÓ din Oradea, incluzand piese din creatia compozitorilor George Enescu, Franz Liszt, Frédéric Chopin si Béla Bartók.

Evenimentul se bucura de sprijinul al Muzeului National Cotroceni coordonat de Administratia Prezidentiala a Romaniei. Inscrierile se fac in limita locurilor ramase disponibile pe www.houseofeurope.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*