Noutati

Kaufland creste salariul minim si ofera o zi de concediu in plus

Kaufland Romania anunta cresterea salariului minim pentru lucratorii comerciali din magazine, ajungand astfel la suma de 2000 lei brut, incluzand tichete de masa. In functie de vechime, salariul unui lucrator comercial poate ajunge chiar si pana la suma de 3.800 lei brut, aceasta cuprinzand sporuri si tichete de masa.  Noua majorare va avea loc efectiv de la 1 martie 2017.

De asemenea, compania anunta si cresterea perioadei minime de concediu de odihna anual, de la 21 la 22 lucratoare, acordand astfel angajatilor sai o zi de concediu in plus. Mai mult,  ofera zile suplimentare de concediu de odihna in functie de vechimea in companie, ajungand pana la 25 de zile pe an, cu 4 zile mai mult decat prevede legislatia Romaniei.

Pe langa acestea, compania recompenseaza implicarea angajatilor sai in cauze sociale si acorda cate 2 zile libere platite pe an pentru actiuni de voluntariat. De asemenea, pe viitor programul de lucru va deveni mai flexibil pentru mentinerea echilibrului intre viata personala si cea profesionala.

Kaufland Romania este singura companie din industria nationala de retail careia i-a fost recunoscut statutul de Angajator de Top, printr-o certificare internationala acordata de organizatia independenta Top Employers Institute din Olanda in primavara anului 2016.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*