Noutati

Lidl anunta o noua campanie de donatii la casele de marcat pentru Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei

Din dorinta de a continua sprijinul acordat organizatiilor ce dezvolta proiecte de educare a tinerilor, Lidl lanseaza o noua campanie de donatii la casele de marcat, in perioada octombrie – decembrie 2017, dedicata Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei.

Organizatia are ca misiune implicarea tinerilor intr-un proces educativ non-formal de invatare prin actiune, in urma caruia acestia devin actori responsabili in societatea romaneasca. Astfel, tinerii cercetasi isi dezvolta sentimentul de apartenenta la comunitate, a preocuparii fata de ceilalti si invata cum pot avea o contributie activa la schimbarile din societate.

De-a lungul celor 5 ani de prezenta in Romania, sustinerea educatiei a fost unul dintre programele de responsabilitate sociala prioritare pentru Lidl, incurajata constant prin investitii semnificative. Campania de strangere de fonduri derulata in perioada iulie – septembrie pentru Fundatia LEADERS a reprezentat un nou prilej pentru clientii si angajatii Lidl de a sprijini formarea tinerilor.

“Campaniile de donatii la casele de marcat din magazinele noastre sunt parte din demersul de a contribui la constructia unor comunitati puternice si responsabile in toate zonele in care suntem prezenti. Implicarea de care dau dovada atat clientii, cat si angajatii Lidl cu fiecare astfel de campanie este impresionanta si le multumim ca sustin, de fiecare data, cauze care au un impact pozitiv in societate. Faptul ca avem ocazia, cu ajutorul clientilor nostri, sa contribuim si noi, prin proiectele Fundatiei LEADERS,  la formarea unei noi generatii de tineri este inca un pas in promisiunea noastra de a investi intr-un viitor mai bun. Sustinem in continuare dezvoltarea unui cadru educational proactiv si sustenabil in Romania, de aceea, urmatoarea campanie de donatii este dedicata Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei”, a spus Cristina Hanganu, Director de Comunicare si CSR Lidl Romania.

Suma in valoare de 55.000 euro va contribui la organizarea de cursuri practice de formare in leadership, pentru tinerii care doresc sa devina lideri puternici si valorosi si sa isi perfectioneze competentele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Comanda online revista The CSR Report. Livrare GRATUITA! Dismiss