Noutati

Nokian Tyres a fost inclusa in Dow Jones Sustainability World Index

Compania Nokian Tyres a fost inclusa in Dow Jones Sustainability World Index (DJSI), inregistrand un scor total de sustenabilitate aproximativ dublu fata de media din industria de anvelope, imbunatatindu-si semnificativ rezultatele in evaluarea realizata in 2017. Scorul de 78 de puncte obtinut de Nokian Tyres se plaseaza la diferenta de un singur punct sub cel mai mare scor obtinut la nivel global de catre o companie din industrie.

“Angajatii nostri au facut o treaba extraordinara in imbunatatirea tuturor aspectelor sustenabilitatii in cadrul companiei noastre. Determinarea noastra de a fi un pioner al sustenabilitatii in industria anvelopelor este demonstrata atat de produsele noastre sigure si ecologice, cat si prin includerea companiei noastre in clasamentul global DJSI”, a declarat Hille Korhonen, presedinte si CEO Nokian Tyres.

Avand in vedere dezvoltarea pe termen lung, Nokian Tyres a depus un efort sustinut pentru a dezvolta responsabilitatea corporativa sociala in ceea ce priveste produsele sale, operatiunile companiei si intreaga industrie de anvelope. Incepand cu anul 2012, compania a publicat rapoarte de sustenabilitate aliniate la indrumarile internationale GRI. Obiectivele concrete pe care compania si le propune pentru 2020 in ceea ce priveste sustenabilitatea, includ printre altele reducerea semnificativa a rezistentei la rulare a produselor companiei, reducerea cu 20% a emisiilor de CO2 din timpul procesului de fabricatie si auditarea tuturor echipamentelor sale de procesare a cauciucului natural. De asemenea, compania intentioneaza sa continue eforturile sale din toate sectoarele de sustenabilitate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*