Noutati

Oltenita in miscare pentru 10 minute

oltenita-in-miscare

Peste 1.000 de elevi din Oltenita vor fi agrenati de mai multe ori pe saptamana in cate 10 minute de alergare usoara, care nu necesita echipament sportiv in cadrul programului „Oltenita in miscare!” .

Activitatile sunt adresate elevilor din clasele pregatitoare si I – IV si se vor desfasura oricand in scoala, in afara orelor de educatie fizica. Ele se pot organiza in curtea scolii, pe terenul de sport, sau in sala de sport iarna, in prezenta invatatorului sau a profesorului de educatie fizica. Vor fi integrati si copiii care nu pot alerga din motive medicale. Acestia vor fi invitati sa mearga 10 minute alaturi de colegii lor pe acelasi parcurs, facand astfel si ei miscare.

Oltenita in miscare!” este un proiect dezvoltat de Fundatia PRAIS care, alaturi de cadrele didactice, urmareste sa informeze familiile elevilor cu privire la beneficiile activitatilor fizice zilnice si a sportului, care pot conduce la prevenirea obezitatii, la imbunatatirea concentrarii la cursuri si la o stare de bine generala a copiilor.

Vezi detalii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*