Important

OMV Petrom a investit 4,5 milioane de euro in proiecte de CSR in 2015

OMV Petrom a alocat in 2015 peste 4,5 milioane de euro pentru programe dedicate comunitatilor din Romania. Actiunile de responsabilitate sociala sunt detaliate in Raportul de Implicare in Comunitate al companiei pe anul 2015.

Educatia a fost principalul domeniu catre care OMV Petrom si-a indreptat eforturile anul trecut. Peste 2.300 de persoane au benefeciat de proiecte pentru prevenirea abandonului scolar, pentru educatie profesionala si tehnica, educatie pentru leadership si performanta si educatie pentru angajabilitate.

In domeniul sigurantei, OMV Petrom a derulat proiecte de preventie pentru situatii de urgenta in comunitatile in care desfasoara activitati si cursuri privind siguranta pe internet, in urma carora au beneficiat peste 5.700 de elevi, profesori si parinti.

http://www.taraluiandrei.ro/implicarea-petrom/raport-de-implicare-in-comunitate-2015-1Compania a numarat peste 1.800 de angajati implicati in mai mult de 70 de actiuni de voluntariat pentru comunitati. Peste 2.100 de angajati au susținut cauzele a peste 250 de ONG-uri prin campania de redirectionare a 2% din impozitul pe profit.

Alte proiecte desfasutare de OMV Petrom de-a lungul anului 2015 au fost adresate performantei in sport, mediului si biodiversitatii, cat si dezvoltarii infrastructurii locale, in special prin reabilitarea unor unitati scolare si sanitare.

Dincolo de cifre si rezultate, Raportul de Implicare in Comunitate se transforma intr-o ”Hartie de impachetat fapte bune”, prin intermediul caruia oamenii sunt incurajati sa doneze o carte din propriile rafturi, contribuind la dotarea bibliotecii Centrului de Resurse al Comunitatii Boldesti-Scaieni, Prahova.

Descarca raportul de aici.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*