Noutati

Operatiunea Ghiozdanul – rechizite gratuite de la Carrefour

Odata cu inceperea anului scolar 2016-2017, Carrefour Romania ofera pachete cu rechizite unui numar de 44.936 de elevi din clasa I din 614 scoli din Romania.

Ajunsa la a 11-a editie, Operatiunea Ghiozdanul se va desfasura in perioada 12-30 septembrie cu acordul si sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Inspectoratelor Scolare Judetene din Brasov, Buzau, Constanta, Drobeta, Focsani, Galati, Oradea, Suceava, Iasi, Targu Jiu, Botosani, Ploiesti, Sibiu, Cluj, Braila, Pitesti si Timisoara.

„Operatiunea Ghiozdanul face parte din strategia Carrefour de a se implica in societate, in diferite momente cheie din viata oamenilor, prin a oferi acestor copii sansa la o viata  mai buna, cu o educatie accesibila si continua. Campania „Operatiunea Ghiozdanul” ne permite astfel, inca o data, sa demonstram ca suntem un partener de durata in sprijinirea comunitatilor locale in cadrul carora activam”, a facut precizari Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*