Noutati

Pe locuri, fiti gata, start: 3 curse de alergat in echipa la Crosul Padurii Copiilor

Daca dupa o vara torida si incarcata de vacante te-ai asezat hotarat la birou, afla ca te poti bucura inca de weekend-uri pline de voie-buna, sport si relaxare. Daca dupa concediu ai mai acumulat cateva kilograme, nu incerca sa revii in forma pe banda de alergat. Inscrie-te la o cursa in aer liber, unde iti poti face prieteni noi si te poti bucura de natura! Crosul Padurii Copiilor iti ofera trei trasee cronometrate intr-o oaza de natura din inima orasului:

  • 5 km pentru incepatori. Daca pana acum nu te-ai indeletnicit cu ale sportului, asta e o ocazie buna de a incepe. Inarmeaza-te cu haine lejere si incaltaminte sport ca sa parcurgi prima cursa din viata ta!
  • 10 km pentru cei care au prins gustul alergatului. Poate iti place sportul, dar ai luat o pauza sau poate te simti curajos.
  • 15 km pentru iubitorii de atletism. Daca esti deja expert in alergat, aceasta cursa e un antrenament potrivit pentru maraton.

Pachetul pentru companii ofera o experienta VIP pentru grupurile corporate. La Crosul Padurii poti participa individual, dar si in echipa. Convinge-ti compania sa renunte la un team-building obisnuit in favoarea unuia dinamic.

Pentru firme, procesul de inscriere este simplu si avantajos. Facilitatea fiscala de redirectionare a 20% din impozitul pe profit poate fi utilizata pentru achitarea costurilor de inscriere. Banii astfel investiti se vor materializa in cauza de mediu a Padurii Copiilor, in ingrijirea celor 58 de hectare de padure plantate pe terenuri cu risc de desertificare.

Crosul Padurii Copiilor ofera ocazia de a te bucura de un eveniment in aer liber chiar in orasul tau. Inscrie-te acum pentru weekendul 30 septembrie – 1octombrie in Ploiesti sau in weekendul 7-8 octombrie in Bucuresti!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*