Noutati

Pentru reciclare, cheama SIGUREC MOBIL

Pentru-reciclare,-cheama-SIGUREC-MOBIL

Green Group si ECOTIC lanseaza campania “Pentru reciclare, cheama ajutoare!”, prin care indeamana bucurestenii sa recicleze electronice uzate, precum si alte deseuri folosind serviciul SIGUREC MOBIL, taxiul gratuit pentru reciclare, de preluare direct de la domiciliu.

Se stie ca reciclarea unui singur telefon mobil ar economisi suficienta energie cat sa asigure functionarea unui laptop timp de 44 ore, dar si ca reciclarea unui monitor salveaza 745 litri de apa potabila si previne generarea de aceeasi cantitate de apa reziduala.  Aceeasi cantitate de apa este folosita pentru 10 dusuri, dar si ca un tub catodic al unui televizor polueaza 50 de metri patrati de sol timp de 30 de ani.

Cetatenii care predau electronice uzate in perioada 26 aprilie – 5 iunie 2017 prin serviciul SIGUREC MOBIL folosind aplicatia pentru smartphone SIGUREC, direct pe site-ul www.sigurec.ro, sau telefonic la numarul 0747.448.732, vor putea castiga prin tragere la sorti unul din cele 50 de blendere puse in joc.  De asemenea, acestia sunt recompensati pe loc cu vouchere de reduceri la cumparaturi sau bani.

“Oferim cea mai simpla solutie pentru deseurile de echipamente electrice si electronice pe care le depozitam in diverse locuri din casa, neavand o varianta practica si prietenoasa cu mediul inconjurator pentru debarasare. Prin accesarea aplicatiei SIGUREC sau a site-ului se emite comanda de ridicare, iar noi le preluam fara a conditiona la o cantitate minima de kilograme”, declara Anda Stancu, Manager Comunicare Green Group.

Campania “Pentru reciclare, cheama ajutoare!” reprezinta a doua etapa a campaniei de informare si dezvoltarea a unei atitudini responsabile a populatiei fata de deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) care, prin serviciul SIGUREC MOBIL, ajung direct si sigur in fabricile de reciclare din Romania.

Serviciul integreaza sisteme performante pentru colectarea deseurilor, toate camionetele fiind dotate cu echipamente de cantarire si operand in baza unui software inteligent ce inregistreaza in timp real tranzactiile efectuate. In felul acesta, sunt furnizate date clare si precise, precum tipul si greutatea deseurilor colectate. Totodata, aplicatia inregistreaza si monitorizeaza performantele de colectare si calculeaza cantitatea de CO2 salvata prin sortarea si trimiterea deseurilor spre reciclare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*